Rádiófrekvenciás kezelések

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok folyamatosan kollagént és egyéb proteineket termelnek. A kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. A kor előrehaladtával csökken a kollagén rostok mennyisége csökken a fibroblasztok aktivitása, így bőrünk fokozatosan elveszti rugalmasságát, feszességét megjelennek a ráncok, arcunk megereszkedik. 
 
A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéséhez és az azutáni szövet újjá formálásához, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz.
 
A rádiófrekvenciás zsírbontás kiváló módszer fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésére. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket ezáltal megnyílnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokrendszerbe kerül ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. Rádiófrekvencia A felszíni (felső 1,5 cm) zsírréteget képes kezelni. 
 
A rádiófrekvencia alkalmazási területei:
 
  • Arc: kisimítja az arcbőrt, finomítja az apró ráncokat, a bőr visszanyeri rugalmasságát, csökkenti a nagy pórusok méretét
 
  • Nyak, dekoltázs: feszesíti a megereszkedett bőrt, csökkenti a tokát
 
  • Hát, csípő, fenék, combok: segíti a diétának és mozgásnak ellenálló zsírpárnák és a cellulitisz eltüntetését, feszesíti a megereszkedett bőrt
 
  • Has: segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól és feszesíti a megereszkedett bőrt (hirtelen fogyás) 
 
A vákuummal kombinált rádiófrekvenciás kezelés fokozott hatékonysággal segíti a zsírpárnák és a narancsbőr eltüntetését. 

Áraink

Arcra, nyakra, dekoltázsra:7 000 Ft / alkalom
Testre:7 000 Ft / alkalom
10 alkalmas bérlet: 63 000 Ft
Vákuumos testkezelés rádiófrekvenciával:7 000 Ft / alkalom
10 alkalmas bérlet: 60 000 Ft