Zsírbontás

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang kezelések terén. A kavitációs zsírbontó készülék speciális frekvencián működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat

Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből.

A kavitációs zsírbontás kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat.

Különböző tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 47KHz a leghatékonyabb frekvencia, mivel ez intenzíven hatol be a szövetekbe, és fejt ki kavitációs hatást a kívánt mélységben a zsírszövetekben. A kavitációs zsírbontás egy maximálisan biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, amely meggyőző és hosszantartó eredményt nyújt. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

Szeretnéd megtartani az eredményt, esetleg tovább fogyni és egészségesebben étkezni?

Segítünk! Étkezési tanácsadás!
Takaró Éva +36 20 986 7222

Áraink

kavitációs kezelés6 000 Ft / alkalom / testtáj
10 alkalmas bérlettel 40 000 Ft / 4000 Ft / alkalom
lipolézeres kezelés7000Ft /alkalom/testtáj
10 alkalmas bérlet 50000Ft
zsírfagyasztás (cryolipolízis)1 kezelőfejnyi terület 8000Ft/alkalom
5-10 alkalmas bérlet 35000Ft-70000Ft
2 kezelőfejnyi terület 15000Ft
5-10 alkalmas bérlet 75000Ft-130000Ft

Gyakran ismételt kérdések

Hány alkalom szükséges hogy látványos változást érjünk el?

Egy kúra 6-10 alkalom. A kezeléseket heti rendszerességgel kell végezni. Általában a harmadik alkalommal már látványos az eredmény. A kezelés eredményességét elősegítheti a mozgás, szaunázás vagy nyirok masszázs alkalmazása. A bő folyadék bevitel ( 3l ) nagyon fontos.

Okoz-e kárt a szövetekben?

Mivel a kavitáció az ultrahang egy alacsony frekvencia tartománya, csak a zsír sejteket roncsolja, a környező szövetekben nem tesz kárt.