Zsírbontás

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang kezelések terén. A kavitációs zsírbontó készülék speciális frekvencián működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat

Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből.

A kavitációs zsírbontás kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat.

Különböző tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 47KHz a leghatékonyabb frekvencia, mivel ez intenzíven hatol be a szövetekbe, és fejt ki kavitációs hatást a kívánt mélységben a zsírszövetekben. A kavitációs zsírbontás egy maximálisan biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, amely meggyőző és hosszantartó eredményt nyújt. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

Szeretnéd megtartani az eredményt, esetleg tovább fogyni és egészségesebben étkezni?

Segítünk! Étkezési tanácsadás!
Takaró Éva +36 20 986 7222

Lipolézer

A lézeres lipolízis egy hatékony innovatív alakformáló eljárás, mely célzottan távolítja el testünk kívánt részeiről a felesleges zsírpárnákat.

A non-invazív lézeres alakformálás lényege, hogy a bőr alatti behatoló lézersugár “feloldja” a zsírsejteket, melyek bekerülve a keringésbe eljutnak a szervezet olyan területeire, ahol energiaként hasznosulnak. Tehát a feloldott zsír a szervezetből a természetes élettani folyamatokkal távozik.

A kezelés során a zsírsejtek nem pusztulnak el, csak kiürülnek. Ezért fontos, hogy a kezelés után segítsük a kivezetési folyamatot. (nyirokmasszázs, mozgás)

 

A kivezetést a kezelés után 30 percen belül célszerű végezni. 

A kezelés nem jár hővel. Fájdalom mentes. Nincs felépülési idő. Gyors, látványos az eredmény. 
A hatása klinikailag bizonyított.

Fontos, hogy ahhoz hogy az elért eredmény tartós legyen, egészséges életvitelt kell folytatni.

 

A kezelés nem alkalmas azoknál, akiknek túl sok zsírfeleslegük van.

 

Látványos eredmény érhető el már 2-3 hét alatt. Heti 3 kezelés ajánlott, maximum 30 perces időtartamban.

Cryolipolízis

A cryolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, amely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és diétának is ellenállnak.

Ennek az eljárásnak a használatával jelentős változás tapasztalható a kezelt területen.

Az alapvető elve a kontrolált hűtés a zsírréteg csökkenés érdekében. A hűtésnek kitett zsírsejtek sejthalált szenvednek ,így a bőr alatti zsírszövet a környező szövetek károsodása nélkül tud csökkenni.

A criolipolízis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonásra ,mint más környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison (programozott sejthalál) mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát. Az apoptózis helyi gyulladást generál és ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebomlását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. A lebontott zsírsejtek a természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetből.

Az egyik legmodernebb és leghatékonyabb non-invazív technológia a zsír csökkentésére. 

FDA (Food and Drog Administration) minősítéssel rendelkezik.

Nincs szükség diétára, sportra a fogyáshoz. Klinikailag bizonyított a hatása. Csak pár kezelés szükséges. Akár 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után. látványos. A kezelt páciensek 100%-nál működik. Nincs mellékhatás. Fájdalommentes. Célzott területen alkalmazható.

Csupán 3-5 kezelés ajánlott. egy kezelés 50 perc. A kezeléseket 4 hetente lehet végezni.

Kizáró okok:

 • májprobléma
 • súlyos csalánkiütés
 • súlyos diabétesz
 • súlyos fagyás
 • peacemaker
 • sérült bőrfelület a kezelendő területen
 • abnormális hegesedés
 • alacsony fehérje szint (Hipoproteinémia)
 • túlzott fehérvérsejt kicsapódás (krioglobulinémia)
 • Haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
 • 18 év alatti kor

Áraink

kavitációs kezelés7000 Ft / alkalom / testtáj
10 alkalmas bérlettel 60 000 Ft / 6000 Ft / alkalom
lipolézeres kezelés7000Ft /alkalom/testtáj
10 alkalmas bérlet 50000Ft
zsírfagyasztás (cryolipolízis)1 kezelőfejnyi terület 10000Ft/alkalom
2 kezelőfejnyi terület 17000Ft

Gyakran ismételt kérdések

Hány alkalom szükséges hogy látványos változást érjünk el?

Egy kúra 6-10 alkalom. A kezeléseket heti rendszerességgel kell végezni. Általában a harmadik alkalommal már látványos az eredmény. A kezelés eredményességét elősegítheti a mozgás, szaunázás vagy nyirok masszázs alkalmazása. A bő folyadék bevitel ( 3l ) nagyon fontos.

Okoz-e kárt a szövetekben?

Mivel a kavitáció az ultrahang egy alacsony frekvencia tartománya, csak a zsír sejteket roncsolja, a környező szövetekben nem tesz kárt.