Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás Q-kapcsolt ND-YAG lézerrel

A Q kapcsolt YAG lézer speciális hullámhosszú fényt bocsájt ki magas csúcsenergia pulzussal.

A tetoválás eltávolítás annál hatékonyabb, minél rövidebb idő alatt tudunk energiát besugározni. Ez a fokozott energiasűrűségű fénynyaláb akadály nélkül hatol át a világos bőrön, a pigmentekben (sötét színű festékben) azonban maximálisan elnyelődik, kölcsönhatásba lépve a pigment tartalmú sejtekkel.

A melanin, illetve a sötét színű tetováló festékek egyaránt képesek elnyelni ezt a lézerfényt. A lézer máshogyan hat különböző színű festékekre, egyes festékekben a kettős kötést bontja fel, másokban fragmentál ( a pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak) és a falósejtek számára hozzáférhetővé teszi a festékanyagokat.

Ezután a pigment darabkák a makrofágok emésztő tevékenységének segítségével, illetve a nyirokrendszeren keresztül kiürülnek.

Mivel a behatás nagyon rövid ideig tart, a felhevült sejtek hője nem tud kisugározni és így a környező szövetek nem károsodnak.

Gépindítási minimum: 5000 Ft

Áraink

10 cm2-ig800 Ft / cm2
10-25 cm2-ig750 Ft / cm2
25-50 cm2-ig700 Ft / cm2
50-100 cm2-ig650 Ft / cm2
100 cm2-től600 Ft / cm2

Smink tetoválás eltávolítás

Szemöldök15 000-20 000 Ft
Szemöldök rész 9 000-12 000 Ft
Szájkontúr 9000-12000 Ft
Szemhéj 10000-15 000 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Tejesen el lehet tüntetni a tetoválást?

Általában teljesen eltüntethető a tetoválás, de vannak esetek, amikor csak 95%-ban tüntethető el, ez függ a festék vas tartalmától. A vas tartalmú tetoválásokat nehezebb eltüntetni.

Heges lesz-e a helye?

A hegesedés elkerülése érdekében minden esetben próba kezelést végzünk különböző erősséggel egy-egy pontban a tetovált bőrön. Ha megfelelő erősséggel végezzük a kezelést és figyelünk arra, hogy mindig teljesen meggyógyuljon a bőr a kezelések között, akkor elkerülhető hogy heges legyen a helye.

Hány kezelés szükséges hogy teljesen eltűnjön a tetoválás?

Általában 4-8 kezelés szükséges, de ez minden esetben más. Függ a tetoválás vas tartalmától, a korától és attól hogy milyen erősséggel tudjuk végezni a kezelést

Mennyi időbe telik amíg teljesen eltűnik a tetoválás?

Általában 4-8 kezelés szükséges, de vannak esetek amikor több kezelésre van szükség. A kezelések között általában 6 hete kell várni, de ez az idő lehet hosszabb is, attól függően, hogy gyógyul a bőr.

Mivel a behatás nagyon rövid ideig tart, a felhevült sejtek hője nem tud kisugározni és így a környező szövetek nem károsodnak.